Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Maradona junior odkazuje Hamšíkovi: Rekord je v správnych rukách

Diego Armando Maradona Sinagra, syn legendárneho futbalistu Diega Maradonu si myslí, že nový rekord SSC Neapol v počte strelených gólov je v správnych rukách. V súčasnosti historicky najlepším kanonierom Neapola je slovenský reprezentant Marek Hamšík so 116 presnými zásahmi.

27.12.2017 18:35
debata
Marek Hamšík je klubovým rekordérom Neapola v... Foto: SITA/AP, Ciro Fusco
hamšík Marek Hamšík je klubovým rekordérom Neapola v počte gólov.

Počas ostatného týždňa v zápase 18. kola talianskej Serie A proti Sampdorii Janov (3:2) sa na čele internej tabuľky strelcov osamostatnil práve od Maradonu.

„Cítil som sa nostalgicky, keďže až dosiaľ prvenstvo patrilo môjmu otcovi. Potom som však bol šťastný, pretože rekord nemohol patriť nikomu lepšiemu. Marek si to zaslúži za to, čo všetko spravil pre Neapol. Môj otec bol takisto z Hamšíka nadšený,“ povedal Sinagra.

Tridsaťjedenročný futbalista či hráč plážového futbalu verí, že Neapol má v sezóne 2017/2018 skvelé šance na zisk Scudetta, čiže titulu v Serie A.

„Vidím skvele organizovaný tím. Verím, že okrem toho, že pravdepodobne budú jeho hráči zimovať na prvom mieste tabuľky, na konci sezóny sa budú tešiť z majstrovského titulu,“ uzavrel rodák z Neapola.

debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Hamšík #SSC Neapol #Diego Maradona