Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tréner Liverpoolu sníva o Lige majstrov, v Seville zasa o Tuchelovi

Tréner anglického futbalového prvoligistu FC Liverpool Jürgen Klopp má v aktuálnej sezóne jasný cieľ.

25.12.2017 16:04
Jürgen Klopp Foto: ,
Tréner FC Liverpool Jürgen Klopp.
debata

„Musíme do Ligy majstrov. Stále môžeme skončiť druhý, tretí, prípadne štvrtý. Bolo by to fantastické,“ cituje slová 50-ročného nemeckého kouča internetový portál spox.com.

Štvrtý Liverpool aktuálne stráca na lídra Manchester City dvadsať bodov a v pondelok čaká „The Reds“ súboj s posledným tímom tabuľky Swansea City. „Sú pod tlakom, bojujú v každom zápase o udržanie a tak to bude aj proti nám. Anglická liga je veľmi náročná. Do tejto chvíle sme podávali konštantné výkony. Ak v tom budeme pokračovať, budeme viac zápasov vyhrávať ako prehrávať,“ dodal Klopp.

Sevilla sa snaží získať Tuchela

Nemec Thomas Tuchel je údajne horúci kandidát na trénerský post v španielskom futbalovom klube FC Sevilla.

„Sevilla urobí všetko, aby získala Tuchela. Od jeho angažovania si sľubujú posunutie na vyššiu úroveň,“ napísal v pondelok internetový portál sport1.de.

Okrem 44-ročného bývalého kouča Borussie Dortmund sa v miestnych médiách skloňujú mená Portugalčana Andreho Villasa Boasa, Francúza Laurenta Blanca a Španiela Javiho Graciu. „Vedenie si pre trénera stanovilo ročný platový strop vo výške piatich miliónov eur,“ pokračoval sport1.de.

Rekordný päťnásobný víťaz Európskej ligy, resp. Pohára UEFA hľadá nástupcu Argentínčana Eduarda Berizza, s ktorým sa vedenie Sevilly predčasne rozlúčilo pred vianočnými sviatkami.

debata chyba
Viac na túto tému: #FC Liverpool #Jürgen Klopp #FC Sevilla