Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nadávky, päste, voda, mlieko, stehy. Čo sa udialo na slávnom Old Trafforde?

Futbalový svet v pondelok obletela správa o šokujúcom správaní hráčov po zápase Manchester United - Manchester City (1:2) v anglickej Premier League. Čo sa vôbec medzi kabínami úhlavných rivalov stalo? Britský bulvárny denník Daily Mail zhrnul nefutbalové udalosti do týchto ôsmich bodov.

12.12.2017 19:02
Pep Guardiola, José Mourinho Foto: ,
Pep Guardiola a José Mourinho.
debata
  1. Značne nahnevaný a predovšetkým iritovaný z bujarých osláv hráčov Manchestru City opustil tréner José Mourinho svoju kabínu a zamieril k súperovi so slovami: „nemáte žiadnu úctu“.
  2. Mourinha potom počuť, ako vulgárne nadáva brazílskemu brankárovi City Edersonovi. Ten vyhrážky opätuje. Hádka pokračuje – raz v angličtine, inokedy zasa v materinskom jazyku.
  3. Mourinha niekto oblieva vodou a následne ho zasiahne aj plastová fľaša. Túto správu ihneď niekto z realizačného tímu United posúva do vlastnej šatne so slovami: Starého pána trafili fľašou.
  4. Ako prvý vybieha zo šatne Marcos Rojo, nahnevaný mieri za svojimi rivalmi. Nasleduje ho kapitán Antonio Valencia. Toho posmešky zo strany hráčov City privádzajú do zúrivosti.
  5. Do šatne City vtrhli aj Ander Herrera, Marcus Rashford, Axel Tuanzebe a Luke Shaw. Začína sa poriadne iskriť. Už nielen slovne.

6. Hráči City na čele s Vincentom Kompanym nesedia a svojim nahnevaným súperom sa vydali naproti. Začínajú lietať údery, jeden schytal aj hráč City Fernandinho. Vzduchom letí ďalšia fľaša a pristane na hlave Mikela Artetu – kouča City.

7. A prichádzajú ďalší hráči United. V úzkom medzišatňovom koridore je ich dohromady viac ako 30. Situácia je vážna, prichádza bezpečnostná služba.

8. Situáciu sa snaží upokojiť aj dlhoročný hráč United Michael Carrick. Od hráčov City žiada rešpekt, tých vlastných posiela späť do šatne.

debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #manchester city #José Mourinho