Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Panika v Barcelone. Messi nemá zmluvu a o 40 dní môže odísť zadarmo

Na barcelonskom Nou Campe tikajú hodiny a fanúšikovia FC sú zo dňa na deň nervóznejší. Argentínska superhviezda Lionel Messi stále nemá podpísanú novú zmluvu, tá aktuálna jej vyprší na konci roka.

23.11.2017 12:57
Lionel Messi Foto: ,
Opustí Lionel Messi Barcelonu?
debata (4)

Zostáva tak menej ako 40 dní a Messi bude môcť odísť z metropoly Katalánska do iného klubu. A to navyše zadarmo. Hoci vedenie FCB už v júli oznámilo, že dohoda je na svete, k podpisu ani oficiálnemu oznámeniu neprišlo.

Fanúšikov aktuálneho lídra španielskej La Ligy znervózňujú aj viaceré vyhlásenia súčasných či bývalých hráčov FC.

„Ak ho srdce zavedenie do iného klubu, tak ho budem v jeho rozhodnutiu podporovať. Pre Barcelonu urobil veľmi veľa,“ uviedol ambasádor Barcelony a jej bývalá hviezda Ronaldinho.

Lionel Messi: 600 games, outlandish numbers, one club, one legend. #Messi600

Príspevok, ktorý zdieľa Bleacher Report Football (@brfootball),

O Messiho zotrvaní na Nou Campe nie je úplne presvedčený ani Ivan Rakitič.

„Nemôžem povedať, že by som bol o tom stopercentne presvedčený. Rozhodnutie je na ňom. To, ako sa rozhodne, budeme musieť všetci rešpektovať. V šatni sa o tom nerozprávame. Je to Leova vec a on vie najlepšie, čo má urobiť,“ uviedol chorvátsky stredopoliar FCB pre Sport.Es a dodal:

„Leo je dôležitou súčasťou klubu, je to legenda. Vieme, že fanúšikovia chcú vidieť oficiálne potvrdenie, podanie rúk, fotku. Aj ja to chcem vidieť. Chcem s ním zostať v jednom tíme, hrať s ním zajtra, najbližšie tri či päť rokov.“

Autor Messiho biografie Ramiro Martin pripomenul slová viceprezidenta Barcelony Jordeho Mestra, ktorý tvrdil, že aj situácia ohľadne Neymara bola dávno pred predĺžením zmluvy vyriešená. Fanúšikom netreba pripomínať, že brazílsky útočník sa napokon dohodol na angažmán s Paríž Saint-Germain a Barcelonu opustil.

„Niečo nie je v poriadku. Prečo klub nezverejní oficiálne stanovisko? Messi je kľúčový hráč, všetci chcú mať o jeho budúcnosti jasno. Zatiaľ nikto nič nevie a to je znepokojujúce,“ dodal Martin.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #zmluva #Lionel Messi