Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Evra po skrate na koniec kariéry nemyslí. Viacero ponúk oslávil ťahaním auta

Francúzsky futbalista Patrice Evra po treste od UEFA a vyhadzove z Marseille nemyslí na koniec kariéry.

13.11.2017 13:26
debata

Tridsaťšesťročný obranca už dostal podľa svojho agenta niekoľko ponúk. Evra si za kopnutie fanúšika do hlavy vyslúžil zákaz štartu v európskych pohároch do konca tejto sezóny a následne prišiel o angažmán v Marseille. Uvažuje o tom, že sa proti trestu odvolá.

„Samozrejme sa momentálne necíti dobre, ale jeho kariéra sa nekončí. Nechce sa s futbalom rozlúčiť takýmto spôsobom,“ povedal agent Federico Pastorelli pre denník La Gazzetta dello Sport. „Fyzicky je na tom lepšie ako pred piatimi-šiestimi rokmi a veľa ľudí sa nám už ozvalo,“ dodal.

Evra pred zápasom Európskej ligy na ihrisku Guimaraesu skratovo zareagoval na správanie fanúšikov Marseille, ktorí pred zápasom v Portugalsku dávali najavo nespokojnosť s výsledkami tímu. Bývalý francúzsky reprezentant sa s nimi začal hádať, a keď sa niekoľko priaznivcov dostalo za jednou z bránok do blízkosti ihriska, kde ostrá výmena názorov pokračovala, jedného z nich kopol do hlavy.

Evra má za sebou pôsobenie v Nice, Monaku, Manchestru United a Juventuse. Najdlhšie nastupoval za Manchester, s ktorým v roku 2008 vyhral Ligu majstrov a päťkrát sa stal víťazom Premier League.

V pondelok uverejnil na Instagrame prvý príspevok od incidentu. V rámci tréningu v ňom ťahá terénny automobil a motivačne sa prihovára svojim fanúšikov. Pozrite si video.

debata chyba
Viac na túto tému: #Patrice Evra #Olympique Marseille