Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Peruánskeho Ronaldinha zranila dymovnica. Mal oslavovať inde, reagoval súper

Peruánskeho útočníka Cristiana Benaventeho zranila v nedeľu pri oslave gólu v belgickej futbalovej lige plechovka dymovnice. Priletela zo sektora fanúšikov domácich Antverp vo chvíli, keď dvadsaťtriročný reprezentačný stredopoliar strelil druhý gól a zvýšil na 2:1.

06.11.2017 12:15
Cristian Benavente Foto: ,
Cristian Benavente.
debata

Benaventa zasiahli do ramena a niekoľko minút trvalo, kým sa z bolestivej rany otriasol a bol schopný pokračovať v zápase. Tréner domáceho tímu László Bölöni poznamenal, že si mohol na oslavu nájsť iné miesto ako v blízkosti fanúšikov.

„Nechcel som nikoho provokovať, len som mal radosť a v eufórii inštinktívne bežal ďalej,“ uviedol mladý futbalista s prezývkou peruánsky Ronaldinho.

Góly španielskeho rodáka Benaventa nakoniec Charleroi zabezpečili víťazstvo 3:1, vďaka ktorému si Sporting udržal druhé miesto v tabuľke. Úspešný strelec zápas nedohral, ​​pretože v závere striedal. Či Antverpám za hodenie pyrotechniky hrozí trest, nie je jasné.

„Liga sa tým bude zaoberať, pretože nášmu hráčovi hodili do hlavy dymovnicu a rozhodca to, predpokladám, do zápisu uviedol. Počítam s tým, že príde pokuta,“ povedal novinárom sekretár Charleroi Pierre-Yves Hendrickx.

debata chyba
Viac na túto tému: #Antverpy #Sporting Charleroi #Cristian Benavente