Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nebude na vianočné darčeky. Hráči Sparty dostali miliónovú pokutu

Futbalisti a realizačný tím Sparty Praha dostali po vyradení z domáceho pohára s Baníkom Ostrava od vedenia klubu pokutu tri milióny českých korún (120 000 eur). Informuje o tom český denník Sport. Mužstvu pod vedením talianskeho kouča Andreou Stramaccionim naviac hrozí veľké personálne zmeny v zimnej prestávke, pokiaľ nezvládne ani zvyšnú časť jesennej časti.

27.10.2017 10:10
Sparta Foto: ,
Hráči Sparty Praha momentálne nemajú veľa dôvodov na radosť.
debata (1)

Sparťania v stredajšom osemfinále MOL Cupu na Letnej s Ostravou dvakrát dotiahli nepriaznivý stav a remizovali 2:2, ale napokon s ligovým nováčikom prehrali 2:4 po penaltovom rozstrele. Trimiliónová pokuta sa podľa informácií Sportu rozdelí medzi celé mužstvo a realizačný tím podľa výšky základného mesačného platu.

„Vyradenie z pohára je veľkým sklamaním, je to ďalší nesplnený cieľ, ktorý pred tímom v tejto sezóne stál. Výsledky sú ďaleko za očakávaním. Do konca jesennej časti zostáva päť ligových kôl a očakávame maximálne nasadenie, výkon i výsledky,“ uviedol generálny riaditeľ klubu Adam Kotalík pre Sport.

Pražania, ktorý v lete investovali stá milióny českých korún do posíl najmä zo zahraničia, hrajú už len ligovú súťaž. V nej sú po jedenástich kolách na piatom mieste, na vedúcu Plzeň strácajú priepastných 15 bodov.

„Po skončení prvej polovici súťaže si vyhodnotíme prínos jednotlivých hráčov a členov realizačného tímu a prijmeme potrebné opatrenia,“ dodal šéf klubu Kotalík.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #pokuta #AC Sparta Praha #Baník Ostrava #MOL Cup