Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zatiaľ čo Plzeň valcuje, Slavia sa potkýňa. Zošívaní prehrali doma s Libercom

Futbalisti Slavie Praha prehrali v 11. kole českej futbalovej ligy s Libercom 1: 2. Skončila sa tak rekordná séria červenobielych bez porážky v najvyššej súťaži, ktorá sa zastavila na 36 zápasoch.

22.10.2017 21:54
Slavia Praha Foto: ,
Futbalisti Slavie Praha.
debata (1)

Liberec poslal v Edene do vedenia v 35. minúte Roman Potočný a poistku pridal v 73. minúte z penalty Miloš Bosančič. V nastavení už len znížil Tomáš Necid. Slavia stráca z druhého miesta na vedúcu Plzeň už jedenásť bodov a výrazne sa jej vzďaľuje obhajoba titulu. Liberec vyhral štvrtý z posledných piatich vonkajších ligových duelov a je štvrtý.

Vedúca Plzeň zdolali Brno 3:0 a vylepšila si rekordný víťazný vstup do sezóny na 11 zápasov. Už v prvom polčase sa presadili Michael Krmenčík, Tomáš Hořava a Jan Kopic. Viktoria si spravila chuť po štvrtkovej prehre 2:3 s Luganom v skupine Európskej ligy a vedie tabuľku o jedenásť bodov pred druhou Slaviou. Naopak kouč Zbrojovky Roman Pivarník, ktorý predtým viedol Plzeň, nenadviazal na víťaznú premiéru proti Slovácku a s moravským tímom zostáva predposledný.

Plzeň – Brno 3:0
Matúš Kozáčik odchytal celý duel, Patrik Hrošovský hral celé stretnutie, Marek Bakoš (všetci Plzeň) sedel na lavičke – Martin Juhar odohral celý zápas a v 24. min videl žltú kartu

Slavia Praha – Liberec 1:2
Miroslav Stoch hral do 80. min, Jakub Hromada (obaja Slavia) bol na striedačke

Zlín – Mladá Boleslav 1:5
Róbert Matejov (Zlín) hral do 77. min – Lukáš Pauschek (Mladá Boleslav) odohral celý duel

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Slavia Praha #Viktoria Plzeň