Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Návrat na trávniky? Agüero sa nedokáže hýbať ani vo svojom dome, tvrdí lekár

Hviezdny futbalista Manchestru City Sergio Agüero minulý štvrtok havaroval v taxíku neďaleko letiska v Amsterdame. Argentínčan si zlomil niekoľko rebier a podľa svojho zamestnávateľa bude pauzovať dva až štyri týždne.

04.10.2017 13:42
Sergio Agüero Foto:
Taxík, v ktorom sa viezol Sergio Agüero, po havárií v Amsterdame.
debata

Médiá v jeho rodisku priniesli informáciu o dlhšej absencii. Napriek tomu, že po nehode ubezpečil fanúšikov, že je v poriadku, teraz sa boja o jeho stav.

„Agüero sa cíti veľmi zle. Túži sa vrátiť na trávnik, no nemôže. Nedokáže sa pohybovať ani vo vlastnom dome, nie je schopný nastúpiť do auta či vystúpiť z neho. Celý incident bol veľmi nešťastný, ocitol sa v ňom úplne nevinne. Podľa toho, čo som videl, je skutočne v zlej koži,“ uviedol pre tycsports.com lekár argentínskej reprezentácie Donato Villani, ktorý kanoniera osobne navštívil. Jeho prognózy hovoria o minimálne šesťtýždňovej pau­ze.

Argentíne podľa toho bude jeden z kľúčových hráčov chýbať v dôležitých kvalifikačných zápasoch o postup na MS v Rusku proti Peru a Ekvádoru. V drese City vynechá zápasy proti Neapolu v Lige majstrov a štyri stretnutia v Premier League, vrátane šlágru proti Arsenalu 5. novembra.

debata chyba
Viac na túto tému: #manchester city #Sergio Agüero #Donato Villani #argentínska reprezentácia futbalistov