Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sparta opäť nevyhrala. Pod Stramaccionim sa trasie stolička

Futbalisti Sparty v deviatom kole HET ligy iba remizovali v malom pražskom derby s Duklou 0:0. Klub z Letnej v najvyššej súťaži nevyhral vonku štvrtýkrát za sebou a jeho strata na vedúcu Plzeň, s ktorou hrá ďalší zápas, môže v nedeľu v prípade výhry Viktorie narásť už na dvanásť bodov.

30.09.2017 22:57
debata

Bližšie k výhre mali domáci, ale Jan Holenda trafil len žrď. Dukla doma prvýkrát v sezóne nezvíťazila, ale proti Sparte bodovala po piatich zápasoch a je ôsma.

Tréner Stramaccioni nasadil na Dukle rovnakú zostavu ako pred týždňom pri výhre 3:0 nad Teplicami. Veterán Rosický sa po zdravotných problémoch vrátil aspoň na lavičku.

Gól však Sparta nestrelila a stratila ďalšie body. Stramaccioni musel čeliť aj otázke, či uvažuje nad rezignáciou. „Robím si svoju prácu na sto percent, v živote sa nevzdávam,“ reagoval Talian.

Gól nepadol ani v druhom zápase, Slovácko remizovalo s Karvinou 0:0.

HET liga – 9. kolo

Slovácko – Karviná 0:0
Patrik Šimko (Slovácko) sedel na lavičke náhradníkov, Marek Janečka odohral celý zápas, Peter Štepanovský hral do 90.+ min a v nadstavenom čase videl ŽK, Patrik Le Giang (všetci Karviná) sedel na lavičke náhradníkov.

Dukla Praha – Sparta Praha 0:0
Ivan Schranz hral do 79. min, Róbert Kovaľ (obaja Dukla) sedel na lavičke náhradníkov, Martin Dúbravka odchytal celý zápas, Lukáš Štetina (obaja Sparta) odohral celý duel

debata chyba
Viac na túto tému: #Sparta Praha #Lukáš Štetina #Martin Dúbravka #Dukla Praha #HET liga