Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

ANKETA: Drsná výzva. Zmaže Ronaldo deväťgólovú stratu na Messiho?

Zatiaľ čo jeho najväčší konkurent strieľa gól za gólom, on ešte len vstupuje do hry. Cristiano Ronaldo stojí pred jednou z najväčších výziev kariéry.

20.09.2017 11:48
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Gólová radosť Cristiana Ronalda. Koľkokrát ju zažije v novej sezóne?
debata

Lionel Messi – 9. Cristiano Ronaldo – 0.

Také je gólové porovnanie dvoch najväčších hviezd súčasného futbalu v aktuálnej ligovej sezóne. Barcelonská opora zažiarila najmä v ostatnom zápase s Eibarom, zaznamenala štyri presné zásahy a už atakuje dvojcifernú gólovú hranicu.

Zostrih zo zápasu Barcelona - Eibar.

Pre oporu Realu Madrid sa všetko začne až v stredu večer. Domáci zápas s Betisom Sevilla bude pre Portugalčana prvým v novej ligovej sezóne. Pred 38 dňami – v úvodnom stretnutí španielskeho Superpohára – totiž po červenej karte sotil do hlavného rozhodcu a vykoledoval si trest na päť zápasov.

Vylúčenie Ronalda v španielskom Superpohári.

Ten si Ronaldo odpykal a znovu je pripravený pobiť sa o korunu pre najlepšieho strelca španielskej ligy.

„Ronaldo má teraz pred sebou jediný cieľ: odštartovať stíhaciu jazdu za Messim. Čelí však mimoriadne náročnej výzve, keďže náskok jeho soka je už výrazný,“ píše španielsky denník Marca.

Ronaldo však už viackrát dokázal, že je schopný činov, ktoré sa iným zdajú nemožné. Navyše, je vo forme. Keď minulý týždeň konečne vybehol na súťažný trávnik, zostrelil v Lige majstrov APOEL Nikózia dvomi gólmi.

Bitka o najlepšieho strelca španielskej ligy je v ostatných sezónach záležitosťou dvojice Ronaldo, Messi. Portugalčan či Argentínčan ovládli sedem z predošlých ôsmich ročníkov (predvlani sa medzi nich vtesnal len Luis Suárez). Messi sa z Pichichi trofeje tešil štyrikrát, Ronaldo tri razy.

Kto sa s ňou poláska tentoraz? Podstatne bližšie k nej má Messi…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Primera Division #Lionel Messi