Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Spor milionárskych hviezd sa vyostruje. Nechýbalo veľa a lietali päste

Hrajú spolu ani nie mesiac a už sa hádajú. Hviezdni futbalisti Paríža Saint-Germain Neymar a Edinson Cavani neudržali na uzde svoje milionárske egá a v súboji proti Lyonu predviedli riadnu šarádu nehodnú spoluhráčov z jedného mužstva.

20.09.2017 09:43
Cavani Neymar Foto: ,
Takto sa ´teší´Neymar, keď skóruje jeho spoluhráč Edinson Cavani.
debata

O tom, ako sa hádali kto bude kopať priamy kop a kto penaltu, sme už písali. Najskôr to bol priamy kop, ktorý chcel rozohrať Uruguajčan Cavani. K lopte sa však postavil aj Neymar a situáciu napokon musel vyriešiť Brazílčan Dani Alvés. Urobil tak v prospech krajana a Cavaniho odtiahol preč.

Konflikt medzi spoluhráčmi sa zopakoval aj v druhom polčase. Tentoraz sa však už Cavani nedal, odpískaný pokutový kop, na ktorý si brúsil zuby aj Neymar, sa nakoniec pokúsil premeniť sám. Neúspešne. Obe situácie si môžete pozrieť v nasledujúcom vi­deu:

Rozbroje pokračovali aj v šatni po zápase a tam už išlo do tuhého. Denník L'Equipe informoval, že hroziacu pästnú výmenu medzi dvoma horkokrvnými Juhoameričanmi musel riešiť až kapitán PSG Thiago Silva.

Konflikt dvoch ofenzívnych opôr sa nepáčil ani trénerovi Unaiovi Emerymu. „Povedal som si, aby si to medzi sebou vyriešili. Ak toho nebudú schopní, zasiahnem do celej situácie ja. Takéto situácie sa už nesmú opakovať,“ dôrazne vyhlásil Emery.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Ligue 1 #Paríž Saint-Germain #Edinson Cavani