Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zarába takmer 700-tisíc eur týždenne. Tévez musí schudnúť, inak si nezahrá

Argentínsky futbalista Carloz Tévez má nadváhu a kým sa nedostane do kondície, za čínsky tím Šanghaj Šen-chua si nezahrá.

14.09.2017 13:59
Carlos Tévez Foto:
Carlos Tévez po príchode do Šanghaja.
debata

Dočasný kouč Wu Ťin-kuel, ktorý mužstvo vedie od pondelňajšej rezignácie uruguajského trénera Gusa Poyeta, s ním zatiaľ nepočíta.

„Momentálne nebude v nominácii na zápasy. Nie je pripravený hrať. Má nadváhu rovnako ako Fredy Guarín,“ citovala čínskeho trénera agentúra Reuters. „Keď nepracujete naplno, nemôžete hrať. Trénoval som veľa hviezd a nikdy som si hráča nevyberal podľa mena,“ uviedol Wu Ťin-kuej.

Tévez pôsobí v Šanghaji od začiatku tohto roka a jeho plat je astronomických 800 000 dolárov týždenne (okolo 674 000 eur). Do klubu sa vrátil po dvoch týždňoch, počas ktorých si doma v Argentíne liečil svalové zranenie.

Bývalý hráč West Hamu, Manchestru United aj City a Juventusu, ktorý prišiel do Šangaja za 84 miliónov eur ako jeden z najdrahších hráčov futbalovej histórie, v čínskej lige výrazne nehviezdi. V dvanástich zápasoch dal dva góly. Šanghaj je v tabuľke šesť kôl pred koncom súťaže na dvanástom mieste.

debata chyba
Viac na túto tému: #Carlos Tevéz