Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tréner zúri, manželka hrozí rozvodom. Stálo to Rooneymu za to?

Problémy bývalého kapitána anglickej futbalovej reprezentácie Wayna Rooneyho pre minulotýždňovú jazdu pod vplyvom alkoholu nekončia. Ako zatiaľ posledný ho verejnej kritike podrobil jeho klubový kouč z FC Everton Ronald Koeman.

08.09.2017 16:39
Rooney Everton Foto: ,
Wayne Rooney sa svojim správaním dostal do problémov.
debata

„Som veľmi rozčarovaný z jeho konania. Takto by sa profesionálny futbalista nemal správať,“ uviedol Koeman pre televíziu BBC a dodal: „Celý prípad vyriešime interne. Rozprával sa s ním už aj prezident klubu Bill Kenwright.“

Rooneyho v noci na piatok zatkla polícia po tom, ako v podnapitom stave šoféroval motorové vozidlo. Ako veľmi rýchlo vypátral britský bulvár, auto značky Volkswagen Beetle však nepatrilo jemu, ale 29-ročnej Laure Simpsonovej, ktorá s ním sedela v aute a s ktorou predtým popíjal v jednom z barov v Cheshire.

Podľa dostupných informácií nafúkal útočník FC Everton trojnásobne viac ako je povolený limit v Anglicku. „Obdivoval môj výstrih a spýtal sa: ‚Sú pravé?‘ Vymenili sme si zopár bozkov, objatí, o nič nešlo," povedala Simpsonová.

Správanie manžela sa pochopiteľne nepáčilo jeho polovičke Coleen Rooneyovej, s ktorou má futbalista tri deti a štvrté je na ceste. V čase, keď sa Rooney zabával v bare so Simpsonovou, bola aj s deťmi na dovolenke na Malorke. Podľa médií teraz Rooneyová seriózne zvažuje možnosti rozvodu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Wayne Rooney #FC Everton #alkohol za volantom