Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dúbravka si vydýchol. Jeho hlavný konkurent sa upísal Rennes

Futbalový brankár Tomáš Koubek prestúpil zo Sparty Praha do Stede Rennes FC. Vo francúzskom klube podstúpil zdravotnú prehliadku a podpísal zmluvu na štyri roky. Rennes o tom informovalo na svojom webe.

28.08.2017 18:30
Tomáš Koubek Foto: ,
Tomáš Koubek bude v kariére pokračovať vo francúzskom Stade Rennes FC.
debata

Podľa informácií médií by za reprezentačného brankára mala Sparta zinkasovať tri milióny eur.

Koubek ‚dostal‘ prestup k sobotňajším 25. narodeninám. Do Sparty prišiel z Hradca Králové pred dvoma rokmi, ale následne odišiel na hosťovanie do Liberca. V minulej sezóne sa vypracoval v Sparte na jasnú jednotku a odchytal 23 stretnutí.

V tomto ročníku mal začať ako dvojka za letnou posilou, slovenským reprezentačným gólmanom Martinom Dúbravkom. Ten však v úvode sezóny nepresvedčil a Koubek bol od 2. kola opäť v bránke. V štyroch zápasoch vychytal čisté konto.

Sparta má k dispozícii okrem Dúbravku i skúseného Davida Bičíka a mládežníckeho reprezentanta Vojtěcha Vorla, a tak Koubkovi v prestupu nebránila.

Koubek tak pôjde v šľapajách krajana Petra Čecha, ktorý odišiel zo Sparty odišiel práve do Rennes a následne po dvoch rokoch zamieril do FC Chelsea. V Londýne sa vypracoval medzi najlepších gólmanov sveta.

debata chyba
Viac na túto tému: #Sparta Praha #Martin Dúbravka #Tomáš Koubek