Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Z hlavy mu striekala krv. Som OK, ale penalta to nebola, vraví Škrtel

Futbalisti istanbulského Fenerbahce v nedeľu vyhrali na ihrisku Genclerbirligi 2:1 a mohli sa tešiť z premiérového triumfu v novom ročníku tureckej Süper Lig. Nie najlepšie spomienky na prvý trojbodový zisk v sezóne však bude mať Martin Škrtel.

28.08.2017 15:53
debata (1)

Kapitán slovenskej reprezentácie opäť nastúpil v strede obrany Feneru a tradične patril medzi opory. V závere prvého polčasu sa dostal do hlavičkového súboja s domácim Ozekom, pri ktorom sa obaja hráči zrazili a Škrtelovi z hlavy začala striekať krv.

Zatiaľ čo bol Slovák v opatere lekárov, rozhodca súboj posúdil ako jeho faul a nariadil pokutový kop v prospech domácich. Ten síce Oguz premenil, ale z výhry sa napokon tešili hostia, keď víťazný gól strelil v druhom polčase Tufan.

Škrtel súboj napriek zraneniu dohral a po zápase sa s kľudom postavil pred novinárov. „Najskôr som nevedel, že rozhodca odpískal penaltu. Išiel som normálne do súboja, so snahou zasiahnuť loptu. A keďže sme sa zrazili hlavami, ja som skončil na zemi. Som v poriadku, ale penalta to podľa mňa nebola,“ vravel Škrtel.

Fenerbahce po troch kolách súťaže patrí s bilanciou výhra, dve remízy a nula prehier v tabuľke priebežná šiesta priečka.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Škrtel #Fenerbahce Istanbul