Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šok v Madride! Real stratil body s Valenciou, remízu zachraňoval Asensio

Futbalisti Realu Madrid remizovali v 2. kole španielskej ligy s Valenciou 2:2. Za domácich nemohli nastúpiť opory Cristiano Ronaldo a Sergio Rámps.

28.08.2017 00:30
Marco Asensio Foto: ,
Radosť Marca Asensia.
debata

Real sa proti Valencii ujal vedenia po desiatich minútach, kedy sa po chybnej rozohrávke hostí dostal k lopte Asensio a technickou strelou prekonal gólmana Neta. „Biely balet“ ako prvý tím z elitných piatich európskych líg dokázal skórovať v 70 súťažných zápasoch po sebe.

Odpoveď Valencia na seba ale nenechala dlho čakať a už po ôsmich minútach vyrovnal Soler. Na konci polčasu sa dostal Benzema do niekoľkých šancí, ale skóre sa nezmenilo. Po zmene strán domáci pokračovali v tlaku, ale hrozila aj Valencie.

V 73. minúte sa musel domáci brankár Navas vytiahnuť pri Parejovom priamom kope, o štyri minúty neskôr už ale kostarický gólman nestačil na Kondogbiovu skákavú strelu k tyči. Francúzsky stredopoliar štýlovo začal svoje pôsobenie vo Valencii, kde hosťuje z Interu Miláno.

V 83. minúte strelil Asensio druhý gól v zápase, tentokrát z priameho kopu. Tri minúty pred koncom mohol rozhodnúť Benzema, lenže vo vyloženej príležitosti ani netrafil bránku.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid