Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kapitán Ronaldo priviedol Real k ďalšej trofeji. Pozrite si jeho krásny gól

Cristiano Ronaldo čelí zákazu činnosti, ktorý mu udelila Španielska kráľovská futbalová federácia po prvom zápase domáceho superpohára medzi Realom Madrid a FC Barcelona. Dva z piatich súťažných zápasov už vynechal, no jeho trest sa nevzťahoval na stredajší zápas o trofej Santiaga Bernabéua, v ktorom Real zdolal Fiorentinu 2:1.

24.08.2017 07:19
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo so spoluhráčmi z Realu Madrid po góle do siete Fiorentiny.
debata

Hviezdny portugalský futbalista odohral celý duel a bol jeho najväčšou hviezdou. Real prehrával od 4. min po góle Jordana Veretouta, už v 7. min prihral Ronaldo na vyrovnávajúci gól Borjovi Mayoralovi. V 33. min potom rozhodol rodák z Madeiry o víťazstve krásnym gólom do šibenice.

„Sme šťastní, že ho máme v tíme. Ukázal, čoho je schopný. Dosiahli sme, po čom sme túžili, trofej zostáva doma. Teraz si musíme oddýchnuť a myslieť na ligu, nedeľňajší zápas proti Valencii je tu čo nevidieť,“ uviedol po stretnutí tréner Realu Zinedine Zidane, ktorý dal šancu viacerým hráčom z lavičky. Real Madrid získal „domácu" trofej 27-krát, nezaváhal v ostatných 12 zápasoch.

Zostrih celého zápasu o trofej Santiaga Bernabéua

Ronaldo, ktorému v 2. polčase striedajúci Sergio Ramos odovzdal kapitánsku pásku, bude môcť nastúpiť po odpykaní trestu v lige 20. septembra proti Betisu Sevilla. Hrať však môže za Portugalsko v kvalifikácii MS a v drese Realu v úvodnom stretnutí Ligy majstrov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Real Madrid