Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Altintop hodil fanúšikom dres, priletel mu späť. Hviezda Slavie to vzala športovo

Po sobotňajšej ligovej bezgólovej remíze na pôde Bohemians Praha jeden z fanúšikov hodil stredopoliarovi Slavie Halilovi Altintopovi späť na ihrisko dres, ktorý venoval priaznivcom.

22.08.2017 16:18
Halil Altintop Foto: ,
Halil Altintop (vpravo) ešte v drese Augsburgu.
debata

Bývalý turecký reprezentant však vzal podľa spoluhráčov incident športovo a pred stredajšou odvetou 4. predkola Ligy majstrov s APOEL-om Nikózia má dobrú náladu.

„Podľa mojich informácií sa fanúšikovia ospravedlnili za jedného člena z kotla. Povedali, že to snáď nie je ani fanúšik, bolo to také diskutabilné. Údajne v tom nebolo žiadne gesto, že by Halila nejako neznášal alebo vyjadrenie nevôle nad výkonom. Beriem to tak, že to bolo vyjadrenie jedného človeka v afekte. Halil je v pohode,“ povedal na tlačovej konferencii tréner Jaroslav Šilhavý.

Jednu z hlavných letných posíl podporili aj spoluhráči a predseda predstavenstva Slavie Jaroslav Tvrdík. „V mene kabíny sme mu dali veľkú podporu. Halil to vzal športovo. Bol v pohode, žiadny veľký problém to nebol,“ vyhlásil stredopoliar Josef Hušbauer.

Altintopove výkony v úvode sezóny neboli ideálne. Tridsaťštyriročný rodák z nemeckého Gelsenkirchenu zatiaľ nezasiahol ani do jedného z troch zápasov kvalifikácie Ligy majstrov, v stredu by sa to ale mohlo zmeniť.

„Možno k tomu zajtra dôjde. Halil je skúsený hráč, má toho veľa za sebou. V takýchto zápasoch by hru upojoil, dokáže byť nebezpečný aj pri lopte a cíti hru. Je možné, že sa zajtra predvedie,“ doplnil Šilhavý.

debata chyba
Viac na túto tému: #Slavia Praha #Bohemians Praha #Halil Altintop