Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Costa a kriminálnik? Pozrite si fenomenálnu reakciu Conteho

Tréner futbalovej Chelsea Londýn Antonio Conte sa vysmial tvrdeniu španielskeho útočníka Diega Costu, že sa k nemu londýnsky klub správa ako ku zločincovi. Úradujúci anglický majster už nemá o brazílskeho rodáka záujem a Costa túži po návrate do Atlética Madrid. Prestup podľa neho však brzdia príliš vysoké nároky Chelsea.

18.08.2017 18:47
Antonio Conte Foto: ,
Antonia Conteho slová Diega Costu úprimne pobavili.
debata

„To je skutočné vynikajúce. Musím sa smiať,“ komentoval Conte výroky hráča. „Každý v Chelsea vie, ako to bolo v minulej sezóne s Diegom. Je to zábava, ten rozhovor. Už sa tým nechcem zaoberať. Pre mňa je to minulosť,“ uviedol taliansky kouč.

Costa nehral za Chelsea od májového finále Anglického pohára. Po skončení zápasu mu Conte SMS správou oznámil, že v jeho plánoch už nefiguruje. Španielsky reprezentant má trénovať s rezervným mužstvom, čo ale odmieta a zostáva v Brazílii, za čo dostal od Chelsea pokutu.

Počíta s návratom do Atlética, ktoré však v lete nemôže nakupovať hráčov pre porušenie pravidiel o prestupoch mladých futbalistov. V roku 2014 prišiel z Madridu do Londýna za 32 miliónov libier. Chelsea za neho údajne žiada viac, čo sa Costovi nepáči.

„Agent mi hovoril, že Chelsea požaduje toľko, že si to Atlético nemôže dovoliť. Aj keď každým rokom rastie a je to veľký klub, takú mimoriadnu sumu nemôžu zaplatiť. V Chelsea by si mali uvedomiť, čo som pre nich urobi. Nie je moja chyba, že v klube nie som. Keby bolo na mne, hral by so,“ uviedol Costa, ktorý za tri roky v drese londýnskeho klubu nastrieľal v 120 súťažných zápasoch 59 gólov a s Chelsea získal dva majstrovské tituly.

debata chyba
Viac na túto tému: #Diego Costa #Antonio Conte