Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Costa: Vydržím aj rok bez platu. V Chelsea sa ku mne správajú ako k zločincovi

Futbalový útočník Diego Costa sa posťažoval, že sa k nemu jeho zamestnávateľ Chelsea správa ako k zločincovi.

14.08.2017 20:22
Diego Costa Foto: ,
Diego Costa.
debata

Dvadsaťosemročného brazílskeho rodáka v anglickom majstrovskom tímu nechcú a rád by sa vrátil do Španielska.

Costa nehral za Chelsea od májového finále FA Cupu, po ktorom mu tréner Antonio Conte v SMS správe napísal, že nefiguruje v jeho plánoch na ďalšiu sezónu. Podľa rozhodnutia klubu by mal teraz španielsky reprezentant trénovať s rezervným tímom, to však odmieta.

„Nepustia ma do kabíny prvého tímu a zabraňujú mi v kontakte so všetkými chlapcami. Nie som predsa zločinec! Myslím si, že nie je fér, aby sa ku mne správali takto po tom všetkom, čo som urobil,“ povedal v rozhovore pre Daily Mail Costa, ktorý prišiel do Chelsea v roku 2014 z Atlética Madrid.

V súčasnosti je doma v Brazílii a plánuje tam zostať, aj keď mu Chelsea nedovolí v tomto prestupovom období odísť. „Pokojne strávim rok v Brazílii, aj keď ma Chelsea potrestá a nebude ma platiť. Vrátim sa silnejší,“ povedal Costa, ktorý by sa rád po troch rokoch vrátil do Atlética.

Madridský klub však kvôli trestu od FIFA nesmie podpisovať nových hráčov, takže by Costovu situáciu riešilo len hosťovanie. „Dúfam, že to do konca mesiaca dobre dopadne,“ dodal kanonier, ktorý v 89 zápasoch za Chelsea strelil 52 gólov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Diego Costa