Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Juventus mu odhalil problémy so srdcom. Zahrá si Schick opäť so Škriniarom?

Český futbalový reprezentant Patrik Schick by nakoniec zo Sampdorie Janov mohol prestúpiť do Interu Miláno a nie do Juventusu Turín, kam mal namierené pôvodne.

09.08.2017 16:35
Patrik Schick Foto: ,
Gólová radosť Patrika Schicka (v strede) so spoluhráčmi zo Sampdorie Janov.
debata

Dvadsaťjedenročný útočník podľa talianskych médií podstúpi v najbližších hodinách ďalšiu lekársku prehliadku a ak dopadne dobre, mohlo by prísť k dohode medzi klubmi.

Siedmy tím minulej sezóny Serie A Inter údajne za talentovaného kanoniera ponúka 30 miliónov eur.

Schick mal pôvodne prestúpiť do Juventusu, ktorý bol pripravený za reprezentačného útočníka zaplatiť 30,5 milióna eur a urobiť z neho druhého najdrahšieho českého futbalistu v histórii. Niekoľko mesiacov chystaný transfer však prekazili problémy pri lekárskej prehliadke.

Už 22. júna bol Schick na prvej časti zdravotných testov a prestup mali dotiahnuť po jeho návrate z majstrovstiev Európy do 21 rokov. K tomu však nedošlo, pretože podľa Juventusu prehliadka odhalila problémy so srdcom, ktoré síce neboli vážne, ale Schick by potreboval vyše mesačný pokoj.

Taliansky majster chcel preto dohodu zmeniť na hosťovanie s opciou. To prezident Sampdorie Massimo Ferrero odmietol s tým, že talentovaný útočník je úplne zdravý, čo potvrdil aj hráčov agent Pavel Paska. Schick sa potom podľa talianskych médií podrobil na začiatku augusta novej prehliadke, ale k dohode s Juventusom nedošlo.

Schick by sa mohol v Interi opäť stretnúť s obrancom Milanom Škriniarom, ktorý v júli prestúpil do milánskeho klubu práve zo Sampdorie Janov za 23 miliónov eur, čím sa stal najdrahším Slovákom v histórii.

debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Milan Škriniar #Patrik Schick