Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Aké číslo bude nosiť Neymar v PSG? Pastore mu ponúkol svoje

V Paríži už pripravujú červený koberec pre svoju rekordnú posilu Neymara. Čerstvý najdrahší futbalista planéty vo štvrtok skompletizoval svoj životný prestup a v predstihu už stihol dostať na privítanie darček.

04.08.2017 10:39
Neymar na letisku v Barcelone Foto: , ,
Neymar na letisku v Barcelone odlieta smer Paríž
debata

Krídelník PSG Javier Pastore ponúkol novému spoluhráčovi svoje číslo na drese – magickú desiatku. Neymar nosí číslo 10 v brazílskej reprezentácii, ale v Barcelone patrilo najväčšej hviezde Kataláncov Lionelovi Messimu. Neymar sa musel uspokojiť s jedenástkou.

„Chcem mu ponúknuť svoje číslo na znak vrelého privítania v našom klube. Bol by som rád, aby sa od prvého dňa u nás cítil komfortne a aby bol šťastný. Chcem mu dať všetku podporu, ktorú bude potrebovať. Máme pred sebou dôležitý cieľ – spoločne vyhrať Ligu majstrov,“ povedal Pastore pre španielske rádio Cadena Ser a dodal:

„Je to iba malý detail, ale pre mňa bolo dôležité, že som to číslo mohol nosiť. Verím, že Neymarovi sa v ňom bude dariť. Číslo desať je špeciálne, nosia ho špeciálni hráči.“

Rekordný megatransfer skompletizovali FC Barcelona a Paríž Saint-Germain vo štvrtok večer. Katalánci za 25-ročného kanoniera zinkasovali astronomických 222 miliónov eur.

debata chyba