Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neymar doma predvádzal futbalové kúsky. Z prestupu by profitoval aj jeho otec

Z prípadného prestupu futbalového útočníka Neymara z FC Barcelona do Paríža St. Germain, ktorý je predmetom intenzívnych transferových špekulácií, by podľa rozhlasovej stanice Radio Catalunya profitoval aj otec hráča. Je totiž poradcom svojho syna.

21.07.2017 11:42
Neymar Foto: ,
Neymar na miniturnaji v Brazílii.
debata

Už z prestupu Brazílčana z FC Santos do FC Barcelona zinkasoval Neymar starší podľa spomenutej rozhlasovej stanice províziu vo výške 40 miliónov eur, pričom táto suma by sa prípade, že by sa jeho syn stal hráčom PSG, s veľkou pravdepodobnosťou zvýšila.

Hráč má v zmluve klauzulu o uvoľnení v hodnote astronomických 222 miliónov eur. Podľa informácií viacerých španielskych médií sa Neymarov otec dohodol na podmienkach prestupu syna s francúzskym klubom.

„Nikto nemôže zaplatiť výstupnú klauzulu bez toho, aby porušil finančnú fair play,“ reagoval prezident FC Barcelona Josep María Bartomeu.

Ak by Neymar vymenil Barcelonu za parížsky klub, bol by to senzačný prestup futbalového leta. Radio Catalunya dokonca referovalo, že prestup je istý na 95 percent.

Brazílska hviezda rozruch okolo svojej osoby veľmi nevníma. Dovolenku si užíva aj vo svojom rodisku v Sao Paule, kde sa nedávno zúčastnil na turnaji piatich proti piatim. Pozrite si kúsky, ktorými potešil fanúšikov s krajanom Gabrielom Jesusom z Manchestru City.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #fc barcelona #Paríž St. Germain