Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Druhý najdrahší prestup českého futbalistu padol. Juventus a Sampdoria sa nedohodli

Jeden z najväčších talentov českého futbalu Patrik Schick sa nestane hráčom Juventusu Turín. Úradujúci taliansky majster oznámil, že so Schickovým zamestnávateľom Sampdoriou Janov sa nedohodol na podmienkach prestupu hráča a transfer nebude kompletizovaný. Informáciu potvrdil na svojej oficiálnej stránke aj janovský klub.

19.07.2017 09:34
debata

Juventus bol podľa zdrojov talianskych médií ochotný zaplatiť za 21-ročného útočníka 30,5 milióna eur, čím by sa stal druhým najdrahším hráčom českej futbalovej histórie. Ešte pred ME do 21 rokov absolvoval Schick v Juventuse lekársku prehliadku a po šampionáte sa mal transfer skompletizovať.

Lekárska prehliadka odhalila u hráča menšie problémy so srdcom, ale tie neboli natoľko vážne, aby na tom stroskotal prestup. Podľa talianskych médií však Juventus ponúkal hosťovanie s opciou – ako poistku.

O hráča sa v uplynulom období zaujímali aj Paríž St. Germain, Inter Miláno či AS Rím. Hráčov agent Pavel Paska pre iSport.cz povedal, že v stredu ešte bude rokovať so zástupcami turínskeho i janovského klubu. Schick zažiaril počas svojej prvej sezóny v drese Sampdorie, keď zaznamenal 11 gólov.

Juventus pred novou sezónou prišiel o dvoch obrancov – Leonardo Bonucci smeruje do AC Miláno a Dani Alves sa stal hráčom Paríža S. Germain.

Klub oznámil, že poľský brankár Wojciech Szczesny absolvoval v utorok v klube úspešné zdravotné testy. Brankár Arsenalu, ktorý strávil ostatné dve sezóny na hosťovaní v AS Rím, by sa mal pripojiť k Juventusu za prestupovú sumu 12 miliónov eur plus tri milióny za bonusy.

debata chyba
Viac na túto tému: #Juventus Turín #Sampdoria Janov #Patrik Schick