Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Dvere má otvorené. Vráti sa Ibrahimovič na Old Trafford?

Švédsky futbalový útočník Zlatan Ibrahimovič po vypršaní ročnej zmluvy koncom júna opustil Manchester United, ale dvere na Old Trafford pre neho ostávajú otvorené.

15.07.2017 16:26
Zlatan Ibrahimovič Foto: ,
Zlatan Ibrahimovič.
debata

Povedal to tréner „červených diablov“ José Mourinho. „Jeho návrat je možný, ak dokáže fyzickú zdatnosť. Chceme byť k sebe úprimní, ale konečné rozhodnutie je na ňom,“ uviedol portugalský kouč.

Ibrahimovič sa pripojil k United ako voľný hráč minulý rok a odohral celkovo 46 zápasov, v ktorých strelil 28 gólov. V apríli si však poškodil kolenný väz a musel podstúpiť chirurgickú liečbu. Zdravotné ťažkosti ho vyradili minimálne do konca roka 2017.

„Musíme sa rozhodnúť k spokojnosti oboch strán. Ak to znamená Zlatanove pokračovanie v klube, prečo čakať do decembra na jeho zotavenie,“ dodal Mourinho.

O služby 35-ročného elitného zakončovateľa medzičasom prejavila záujem nemecká Hertha Berlín v kádri s dvojicou Slovákov Ondrejom Dudom a Petrom Pekaríkom. Švédskeho futbalistu by chceli mať v tíme aj klub z USA, konkrétne Los Angeles – Galaxy a FC. Informácie zverejnil portál Goal.com.

debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Zlatan Ibrahimovič #José Mourinho