Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Valjent zostáva v Ternane, klub ho nepredá

Taliansky futbalový klub Ternana Calcio nemá v úmysle predať slovenského obrancu Martina Valjenta. Informoval o tom prostredníctvom vyhlásenia na svojej oficiálnej stránke.

11.07.2017 11:23
Martin Valjent Foto: ,
Martin Valjent.
debata

„Zo stretnutia majiteľa klubu Stefana Bandecchiho s prezidentom Stefanom Ranuccim vyplynulo, že Martin Valjent zostane hráčom Ternany. Napriek mnohým zaujímavým ponukám z Talianska aj zo zahraničia sme sa v klube rozhodli, že sa nebudeme zbavovať tohto mladého talentovaného hráča. Sú to už štyri roky, čo žije v Terni a nosí náš červeno-zelený dres. Medzičasom si vybudoval silné puto k tímu, fanúšikom aj mestu. V mužstve začne svoju piatu sezónu. Pre nás aj našich fanúšikov je to hráč, na ktorom stojí Ternana,“ uvádza sa v stanovisku účastníka druhej najvyššej talianskej súťaže Serie B.

Dvadsaťjedenročný rodák z Dubnice nad Váhom sa zúčastnil na nedávnych ME hráčov do 21 rokov v Poľsku. V súboji skupinovej fázy proti tímu usporiadateľskej krajiny dokonca skóroval. V nedávnom období sa v súvislosti s jeho menom skloňovali viacerí záujemcovia – talianske tímy Chievo Verona, Atalanta Bergamo, FC Parma a chorvátsky klub HNK Rijeka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Valjent #Ternana Calcio