Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldo chce vraj odísť z Realu. A to ešte toto leto!

Futbalovú hviezdu Cristiana Ronalda obvinenia z daňových únikov údajne roztrpčili natoľko, že chce tento rok v lete odísť zo Španielska a teda aj z Realu Madrid. Vo svojom piatkovom vydaní to napísal portugalský športový denník A Bola.

16.06.2017 12:06
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo.
debata (15)

Podľa denníka je Ronaldovo rozhodnutie nezvratné. Kapitán portugalskej reprezentácie o tom vraj už informoval prezidenta Realu Florentina Péreza a ďalších funkcionárov. Pérez však údajne plánuje urobiť všetko pre to, aby jedného z najlepších futbalistov sveta udržal v klube minimálne do konca jeho zmluvy v roku 2021.

Madridská prokuratúra tento týždeň obvinila 32-ročného Ronalda z daňových únikov vo výške 14,7 milióna eur. Minuloročný majster Európy sa podľa obvinenia vedome vyhýbal plateniu daní z osobných práv, k čomu údajne využíval spoločnosť na Panenských ostrovoch založenú v roku 2010.

Ronaldo akékoľvek podvody prostredníctvom svojej manažérskej agentúry dôrazne poprel a za svoju hviezdu sa postavil aj Real Madrid. Vo štvrtok štvornásobný držiteľ Zlatej lopty na Instagrame zverejnil svoju fotografiu s univerzálnym gestom s ukazovákom pred pery a textom „Niekedy je mlčanie tá najlepšia odpoveď“.

Rodák z ostrova Madeira je podľa magazínu Forbes najlepšie plateným športovcom sveta, jeho ročný zárobok z futbalu a reklamy sa pohybuje okolo 65 miliónov eur. V Reale Madrid hrá Ronaldo od roku 2009 a získal s ním dva španielske tituly a tri triumfy v Lige majstrov. Aktuálne sa s Portugalskom pripravuje na Pohár FIFA v Rusku.

15 debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid