Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Conte poslal Costovi krutú SMS. V Chelsea už s kanonierom nepočíta

Futbalový útočník Diego Costa v lete pravdepodobne opustí Chelsea. Španielsky reprezentant priznal, že s ním už tréner anglického majstra Antonio Conte nepočíta.

08.06.2017 11:38 , aktualizované: 14:34
Diego Costa, Antonio Conte Foto: ,
Útočník Chelsea Diego Costa s trénerom Antoniom Contem.
debata

Costa bol v uplynulej sezóne s 20 ligovými gólmi najlepším strelcom londýnskeho tímu a výrazne pomohol k majstrovskému titulu. S talianskym koučom však nemal ideálny vzťah a špekulovalo sa o odchode dvadsaťosemročného kanoniera do Číny alebo späť do Atlética Madrid.

„Conte mi na mobil poslal správu, v ktorej mi vysvetlil, že nie som v jeho plánoch na novú sezónu,“ povedal Costa novinárom po stredajšej príprave s Kolumbiou (2:2). „Môj vzťah s trénerom bol zlý. Je to hanba, preposlal som správu klubu, aby rozhodol o mojej budúcnosti. Mrzí ma to, ale je jasné, že so mnou už nepočíta a v Chelsea ma nechce. Hľadám si nový tím,“ dodal rodák z brazílskeho Lagarta.

Jeho možný návrat do Atlética komplikuje fakt, že španielsky klub má až do januára od FIFA pozastavené prestupy. „Bolo by pekné sa vrátiť, milujem Atlético i život v Madride. Ale byť päť mesiacov bez futbalu by bolo ťažkých. V budúcom roku sú majstrovstvá sveta a ja jednoducho potrebujem hrať,“ konštatoval Costa, ktorý v Chelsea strávil tri sezóny.

V súvislosti s útočníkom sa spomína prestup do milánskeho AC. Podľa informácií Sky Sports prebiehajú rokovania Costovho manažéra s talianskym klubom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Diego Costa #Antonio Conte #Chelsea FC