Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zlý muž odchádza. Pepe dal Realu srdce i dušu, no v Madride končí

Jedna veľká kapitola sa uzatvára. Portugalský futbalista Pepe po desiatich rokoch končí svoje pôsobenie v drese španielskeho klubu Real Madrid.

06.06.2017 18:32
Pepe. Foto: ,
Pepe.
debata

Tridsaťštyriročný stopér v pondelok večer zavítal ako hosť do relácie El Partidazo de COPE, kde konečne „vytiahol na svetlo sveta“ svoje budúce futbalové kroky.

Pepemu sa v Madride k 30. júna skončí planosť kontraktu, na novom sa s vedením klubu nedohodol.

„Ponúkli mi iba zmluvu na jednu sezónu. Desať rokov som bol hrdý na to, že hrám za tento klub, dal som mu srdce aj dušu. Keď som v januári videl, že rokovania o ďalšej spolupráci nikam nevedú, uvedomil som si, že môj čas v Reale Madrid sa chýli ku koncu,“ načrtol príčinu toho, prečo sa cesty oboch strán rozchádzajú.

Pepe v drese Realu Madrid.

Úradujúci európsky šampión na klubovej aj reprezentačnej úrovni tiež naznačil, kde by mohol hrávať v budúcej sezóne.

„Zatiaľ som nepodpísal zmluvu so žiadnym klubom. Mohol som, ale chcel som vyčkať, pretože sme hrali dôležité zápasy a nechcel som destabilizovať situáciu v mužstve nejakým vyhlásením o mojom odchode. Aj v novom pôsobisku vydám zo seba maximum. Mám viacero ponúk, nielen Paríž St. Germain a Inter Miláno, o ktorých sa v ostatných dňoch veľa hovorilo. Záujem má aj niekoľko klubov z Anglicka,“ doplnil Pepe, ktorý do Madridu prestúpil v roku 2007 z FC Porto.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Pepé