Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kto nahradí Enriqueho? Vieme, ale nepovieme, zaznelo z Nou Campu

Španielsky futbalový klub FC Barcelona už vyriešil otázku, kto povedie hráčov "blaugranas" v nasledujúcej sezóne. Ako je známe, po skončení ročníka 2016/2017 ukončí svoje pôsobenie na Camp Nou súčasný kormidelník mužstva Luis Enrique.

07.05.2017 11:34
Luis Enrique Foto: ,
Luis Enrique.
debata

Viceprezident Kataláncov Jordi Mestre potvrdil, že klub už vybral nového trénera. „Našli sme nástupcu Luisa Enriqueho, ale z úcty k nemu zatiaľ naše rozhodnutie neoznámime pre verejnosť,“ povedal Mestre pre TV3.

V španielskych médiách sa už niekoľko týždňov špekuluje o tom, že najväčšie šance obsadiť post kouča FC Barceloná majú Ernesto Valverde, Ronaldo Koeman a dlhoročný asistent Luisa Enriquého – Juan Carlos Unzué. Stopa vedúca k súčasnému trénerovi FC Sevilla Jorgemu Sampaolimu údajne medzičasom vychladla.

Mestre tiež prezradil, že funkcionári barcelonského klubu sú na najlepšej ceste k úspešnému dosiahnutiu ďalšej dôležitej priority – podpisu novej zmluvy s Argentínčanom Lionelom Messim.

„Je to pravda, predĺženie kontraktu s Lionelom Messim je na dobrej ceste. Dostali sme sa do finálnej fázy a o niekoľko týždňov o tom budeme informovať verejnosť. Zatiaľ nepoviem presný dátum, ale nebude to dlho trvať,“ skonštatoval 54-ročný manažér.

debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Luis Enrique