Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hazard má vraj predbežnú dohodu s Realom. Chcú ho Zidane aj Pérez

Belgického krídelníka v službách anglického futbalového klubu FC Chelsea Edena Hazarda už niekoľko mesiacov spájajú s prestupom do tímu úradujúceho víťaza Ligy majstrov Realu Madrid.

31.03.2017 13:30
Eden Hazard Foto: ,
Strelu Edena Hazarda z Chelsea vyráža brankár Evertonu Maarten Stekelenburg.
debata

Dvadsaťšesťročný rodák z La Louvi?re zažíva jednu z najlepších sezón v kariére a kouč Madridčanov Zinedine Zidane sa dlhodobo netají tým, že patrí k obdivovateľom jeho hry. „Zidane miluje Hazardovu rýchlosť, obratnosť a nepredvídateľnosť. Zdá sa, že to bude jedna z najväčších transferových ság tohto leta,“ napísal španielsky denník Marca.

Mimochodom, súčasný kormidelník Realu odporúčal funkcionárom „bieleho baletu“ kúpiť tohto Belgičana už v sezóne 2009/2010, keď Hazard hrával za francúzsky Olympique Lille. Zidane nedávno tiež vyhlásil, že Hazarda považuje za tretieho najlepšieho hráča sveta.

Podľa televízie Sky Sports chce Hazarda dotiahnuť do Realu aj samotný prezident klubu Florentino Pérez. Sedemdesiatročný funkcionár sa chce v lete uchádzať o znovuzvolenie do funkcie a angažovaním šikovného ofenzívneho hráča by výrazne stúpli aj jeho preferencie.

Španielsky reportér Fran Nicolán vyhlásil, že Belgičan už uzavrel s madridským klubom predbežnú dohodu o transfere. Táto špekulácia sa však zdá byť málo pravdepodobná, nakoľko by došlo k porušeniu prestupových pravidiel Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA). Hazard pre zranenie nebol k dispozícii belgickej reprezentácii počas marcového asociačného termínu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Eden Hazard #Chelsea FC