Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Najprv ich nazvali zlodejmi. Villarreal sa ospravedlnil rozhodcom

Predstavitelia španielskeho futbalového klubu FC Villarreal vyjadrili ľútosť nad slovami, ktoré vyriekli po skončení nedeľňajšieho ligového zápasu s Realom Madrid (2:3).

01.03.2017 11:13
FC Villarreal Foto: ,
Futbalisti Villarrealu síce strelili Realu Madrid dva góly, ale na zisk čo i len bodu im to nestačilo.
debata

„Žltá ponorka“ viedla v stretnutí už 2:0, no hostia predviedli dokonalý obrat a triumfovali 3:2.

Domácich nahneval hlavne verdikt hlavného rozhodcu Gila Manzana v 73. min, keď po ruke Bruna Soriana nariadil pokutový kop, z ktorého Cristiano Ronaldo vyrovnal na priebežných 2:2. „Mohli ste to vidieť v televízii. Lopta sa odrazila do môjho ramena a ja som nemohol nič robiť. Z môjho pohľadu sa žiadna penalta nemala pískať,“ hneval sa Bruno Soriano. Prezident Villarrealu Fernando Roig dokonca obvinil arbitra, že po zápase odchádzal zo štadióna s darčekovou taškou s logom madridského klubu, čo je vraj v Španielsku u mnohých klubov bežná prax. S odstupom niekoľkých dní však emócie vychladli a Roig sa za nevhodné výroky ospravedlnil. A nielen za slová, ale tiež za správanie domácich fanúšikov, ktorí autá rozhodcov popísali slovom ‚zlodeji‘.

„FC Villarreal sa plne spolieha na profesionalitu, nezaujatosť a lojalitu rozhodcovského tímu. Považujeme však za nevhodné dávať arbitrom po stretnutí akékoľvek darčekové predmety. Náš klub sa úprimne ospravedlňuje rozhodcom za odkazy, ktoré našli na svojich vozidlách pri odchode zo štadióna. Chceme im vyjadriť hlbokú a bezvýhradnú podporu. Oceňujeme ich poctivosť a nezávislosť a budeme tak robiť naďalej. Chápeme ich náročnú úlohu a chyby pri rozhodovaní považujeme za súčasť športu,“ uviedol vo svojom vyhlásení Fernando Roig.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Villarreal