Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nahnevaný Ranieri: Potrebujem gladiátorov

Tréner futbalistov anglického Leicesteru City Claudio Ranieri nebol spokojný s výkonom svojich zverencov v sobotňajšom stretnutí s Milwallom (0:1), ktoré znamenalo vyradenie „líšok“ z FA Cupu.

19.02.2017 09:26
Jamie Vardy, Leicester City, Millwall Foto: ,
Jamie Vardy z Leicestru (v strede) si podáva ruky s hráčmi Millwallu po vypadnutí v FA Cupe.
debata

Podľa talianskeho odborníka jeho zverencom chýbala túžba a srdce. „Mal by som mojim hráčom opäť povedať, že musíme bojovať každý zápas. Kto chce bojovať? Potrebujem bojovníkov! Potrebujem gladiátorov,“ povedal 65-ročný kouč.

Leicester podľahol Milwallu gólom v závere stretnutia i napriek tomu, že úradujúci anglický majster hral od 52. min po vylúčení Jaka Coopera v početnej výhode. „Je to zvláštne, pretože v minulej sezóne sme víťazili vďaka tomu, že sme boli odhodlanejší a hrali sme viac so srdcom ako súper. Mohli sme aj prehrať, ale bojovali sme každý zápas. Presne to chcem vidieť, boj až do konca,“ uviedol Ranieri.

„Líšky“ v Premier League nezvíťazili už šesť stretnutí a iba jediný bod ich delí od zóny vypadnutia. Leicester najbližšie odohrá v stredu duel osemfinále Ligy majstrov v španielskej Seville.

debata chyba
Viac na túto tému: #FA Cup #Claudio Ranieri #Leicester City