Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nemal hrať, nakoniec bol hrdinom. Štetina strelil dva góly

Slovenský reprezentačný obranca Lukáš Štetina sa podieľal dvoma gólmi na triumfe Dukly Praha nad Zbrojovkou Brno 4:2 v sobotňajšom stretnutí 8. kola najvyššej českej futbalovej súťaže.

25.09.2016 12:23
Lukáš Štetina Foto: ,
Lukáš Štetina.
debata

Dvadsaťpäťročný rodák z Nitry najskôr v 11. min po štandardnej situácii zvýšil na priebežných 2:0, po zmene strán v 69. min spečatil konečný výsledok. „Pri prvom góle niekto zo spoluhráčov loptu tečoval. Pôvodne som chcel zostať stáť, lebo som si myslel, že je to ofsajd, ale nakoniec som pokračoval, zachytil loptu a dotlačil do siete,“ vyhlásil pre web idnes.cz Štetina. Toho pri štvrtom góle Dukly trafil hosťujúci brankár Melichárek, keď sa snažil boxovať loptu. „Čo sa týka druhého gólu, priznám sa, že ani sám neviem, ako som ho strelil. Bolo to aj pre mňa veľké prekvapenie,“ dodal slovenský legionár.

Nechýbalo veľa a Štetina by do stretnutia vôbec nezasiahol. „Je to trochu paradox. Mal som problémy s členkom, počas týždňa som toho veľa nenatrénoval a v zápase som sa necítil dobre. Možno aj preto sa mi tak darilo. Dva góly som naposledy strelil ešte v doraste Nitry,“ skonštatoval niekdajší hráč Metalistu Charkov či Tatrana Prešov a pokračoval: „Snáď bude toto víťazstvo začiatkom niečoho nového a úspešného. Verím, že nás to nakopne. Najbližšie sa predstavíme v Mladej Boleslavi. Nebude to jednoduché, musíme sa dobre pripraviť, dôležitý je každý bod.“

Dukle Praha patrí po neúplnom 8. kole 5. priečka so ziskom 11 bodov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lukáš Štetina #Dukla Praha