Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Manchester United, West Ham, Arsenal. O Dudu bojuje aj anglické trio

O slovenského futbalového reprezentanta Ondreja Dudu sa podľa britského Daily Star zaujímajú hneď tri kluby z najvyššej anglickej súťaže Premier League - Manchester United, Arsenal Londýn a West Ham United.

05.07.2016 12:37
Ondrej Duda Foto: ,
Ondrej Duda.
debata

Cena ofenzívneho stredopoliara poľskej Legie Varšava sa podľa spomenutého periodika pohybuje na úrovni päť miliónov libier. O služby talentovaného futbalistu má podľa portálu weszlo.com záujem aj piaty tím uplynulej sezóny najvyššej talianskej súťaže ACF Fiorentina a prestup je vraj na spadnutie.

Sninský rodák Duda prišiel do varšavského klubu pred jarnou časťou sezóny 2013/2014 z MFK Košice za sumu mierne presahujúcu 300-tisíc eur. V drese Legie odohral 99 zápasov, v ktorých strelil 16 gólov. Je dvojnásobným víťazom tamojšej najvyššej súťaže aj národného pohára. Vlani v lete bol veľmi blízko k presunu do Interu Miláno, ale transfer na poslednú chvíľu nezrealizovali.

Duda reprezentoval SR na prebiehajúcich majstrovstvách Európy vo Francúzsku, na šampionáte raz skóroval do siete Walesu pri prehre 1:2.

debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Arsenal Londýn #West Ham United #Ondrej Duda