Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Fanúšikovia West Hamu napadli autobus s hráčmi Manchestru United

Fanúšikovia West Hamu napadli autobus s futbalistami Manchestru United pri štadióne pred zápasom anglickej ligy a duel tak posunuli o 45 minút.

10.05.2016 21:40
West Ham United, Manchester United Foto: ,
Fanúšikovia West Hamu "vítajú" autobus s futbalistami Manchestru United.
debata

Stretnutie, v ktorom sa West Ham rozlúči po 112 rokoch so svojím legendárnym stánkom v Upton Parku, mal napokon výkop o 21:30 SELČ.

Pre londýnsky klub mal byť utorňajší večer veľkou oslavou, ale kvôli výtržníkom sa začal hanbou. Na autobus s tímom United pri príchode ku štadiónu zaútočili fľašami s pivom, pyrotechnikou a výprava z Manchestru dorazila s oneskorením.

„Nebolo to vôbec pekné, rozbili nám autobus,“ popísal britským médiám situáciu kapitán hostí Wayne Rooney. Jedno okno násilníci rozbili.

West Ham odohrá v Upton Parku posledný zápas a rozlúči sa s domovským stánkom, kde pôsobí od roku 1904. Od novej sezóny sa presunie na Olympijský štadión. BBC upozorňuje, že mnoho fanúšikov dorazila na rozlúčku bez vstupenky.

„Som hrozne sklamaný správaním našich priaznivcov. Máme po zápase pripravenú úžasnú šou a niektorí nebudú môcť zostať, pretože sa budú ponáhľať na poslednú autobusy a vlaky,“ posťažoval sa spolumajiteľ londýnskeho klubu David Sullivan.

debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Premier League #chuligáni #výtržnosti #West Ham United