Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Giganti sa trápia. Arsenal vypadol, United ho takmer nasledovali

Futbalisti Arsenalu Londýn neobhája triumf v FA-cupe, keď v nedeľu prekvapujúco na domácom ihrisku prehrali s Watfordom 1:2. Hostia viedli gólmi Ighala a Guedioura 2:0. V závere stretnutia sa síce "kanonierom" podarilo skorigovať zásluhou Welbecka, ale vyrovnať sa im už nepodarilo.

13.03.2016 17:08 , aktualizované: 19:30
Arsene Wenger Foto: ,
Sklamaný Arsene Wenger.
debata (1)

Pre zverencov Arsena Wengera to bola prvá prehra v najstaršej futbalovej súťaži na svete po 756 dňoch a šestnástich zápasoch. Jediným klubom, ktorý dokázal získať FA-cup aspoň trikrát po sebe tak naďalej zostáva Blackburn Rovers – ten zvíťazil medzi rokmi 1883 a 1886 dokonca štyrikrát za sebou.

Manchester United nevyužil výhodu domáceho prostredia, keď iba remizoval s West Hamom United 1:1 v druhom nedeľňajšom štvrťfinálovom zápase anglického FA-cupu. „Červení diabli“ pritom prehrávali od 68. min gólom Payeta, ktorý ukážkovo trafil z priameho kopu z takmer 23 metrov. Opakovaný zápas si zverenci Louisa Van Gaala vynútili v 83. min zásluhou francúzskeho talentu Anthonyho Martiala.

Súhrn výsledkov nedeľňajších stretnutí štvrťfinále Anglického pohára (FA Cup) vo futbale (hrá sa na jeden zápas, opakuje sa v prípade remízy):

Arsenal Londýn – Watford 1:2 (0:0) – do semifinále postúpil Watford
Góly: 88. Welbeck – 50. Ighalo, 63. Guedioura

Manchester United – West Ham United 1:1 (0:0)
Góly: 83. Martial – 68. Payet

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Arsenal Londýn #Watford