Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Sú to veľmi cenné body, hovorí Hamšík po víťazstve Neapolu nad Chievom

Ašpirant na taliansky futbalový titul SSC Neapol opäť zabral v najvyššej domácej súťaži naplno, a to po troch zápasoch bez víťazstva. Futbalisti SSC aj so slovenským reprezentantom Marekom Hamšíkom v základnej zostave zvíťazili v sobotňajšom stretnutí 28. kola Serie A na svojom štadióne San Paolo nad hráčmi Chieva Verona 3:1.

06.03.2016 16:33
Marek Hamšík Foto: ,
Marek Hamšík.
debata (2)

Hostí v druhej minúte poslal do vedenia Nicola Rigoni, Neapol však už v šiestej minúte vyrovnal zásluhou presného zásahu Gonzala Higuaína. Ďalšie dva góly domácich pridali Vlad Chiriches a José Callejón. Kapitán Neapola Hamšík hral do 86. min.

„Sú to veľmi cenné body. Dnes bolo dôležité, že sme po inkasovanom góle ešte v prvom polčase otočili skóre. Aj po zmene strán sme pokračovali v našej hre a zaslúžene sme vyhrali,“ uviedol pre svoj oficiálny web 28-ročný stredopoliar Hamšík, ktorý v sobotu dominoval v jednej zo štatistík – mal 121 dotykov s loptou.

Neapol získal počas aktuálnej sezóny Serie A 61 bodov, rovnaký počet bodov má na svojom konte aj obhajca titulu Juventus Turín. Tím spod Vezuvu má lepšie skóre, „stará dáma“ má však k dobru nedeľňajší zápas na ihrisku Atalanty Bergamo (hrá sa od 15.00 h). Ak Juventus na pôde súpera zaboduje, bude lídrom najvyššej talianskej súťaže.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Hamšík #Serie A #SSC Neapol #Chievo Verona