Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sú to veľmi cenné body, hovorí Hamšík po víťazstve Neapolu nad Chievom

Ašpirant na taliansky futbalový titul SSC Neapol opäť zabral v najvyššej domácej súťaži naplno, a to po troch zápasoch bez víťazstva. Futbalisti SSC aj so slovenským reprezentantom Marekom Hamšíkom v základnej zostave zvíťazili v sobotňajšom stretnutí 28. kola Serie A na svojom štadióne San Paolo nad hráčmi Chieva Verona 3:1.

06.03.2016 16:33
Marek Hamšík Foto: ,
Marek Hamšík.
debata (2)

Hostí v druhej minúte poslal do vedenia Nicola Rigoni, Neapol však už v šiestej minúte vyrovnal zásluhou presného zásahu Gonzala Higuaína. Ďalšie dva góly domácich pridali Vlad Chiriches a José Callejón. Kapitán Neapola Hamšík hral do 86. min.

„Sú to veľmi cenné body. Dnes bolo dôležité, že sme po inkasovanom góle ešte v prvom polčase otočili skóre. Aj po zmene strán sme pokračovali v našej hre a zaslúžene sme vyhrali,“ uviedol pre svoj oficiálny web 28-ročný stredopoliar Hamšík, ktorý v sobotu dominoval v jednej zo štatistík – mal 121 dotykov s loptou.

Neapol získal počas aktuálnej sezóny Serie A 61 bodov, rovnaký počet bodov má na svojom konte aj obhajca titulu Juventus Turín. Tím spod Vezuvu má lepšie skóre, „stará dáma“ má však k dobru nedeľňajší zápas na ihrisku Atalanty Bergamo (hrá sa od 15.00 h). Ak Juventus na pôde súpera zaboduje, bude lídrom najvyššej talianskej súťaže.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Hamšík #Serie A #SSC Neapol #Chievo Verona