Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bakošov gól pokoril Spartu. Stále sme len v polovici, tvrdí

Slovenský futbalový útočník v službách Slovana Liberec Marek Bakoš rozhodol o domácom víťazstve svojho mužstva 2:1 nad Spartou Praha vo štvrtkovom prvom stretnutí štvrťfinále Českého pohára - MOL Cupu.

04.03.2016 13:57
debata

Bakoš hral od 70. min, už o deväť minút neskôr strelil víťazný gól po centri Dmitrija Jefremova. Odvetný súboj je na programe 16. marca v Prahe.

„Dyma to dal pekne pod seba. Snažil som sa odpútať od protihráča a vyšlo do dobre,“ opísal Marek Bakoš svoj presný zásah pre oficiálny web libereckého klubu.

„Úplne spokojní nie sme, chceli sme domáci zápas uhrať na nulu v kolónke inkasovaných gólov. Dobré je však to, že sme na ťažkom teréne prevýšili hráčov Sparty a dokázali otočiť nepriaznivé skóre. Stále sme však iba v polovici. Rozhodne sa v odvete na Letnej,“ doplnil 32-ročný rodák z Novej Bane, ktorý po strelenom góle rýchlo bežal k stredovému kruhu.

„Cítili sme, že by sme mohli streliť ešte jeden gól. Škoda, že sa nám to tretíkrát nepodarilo,“ dodal Bakoš. Ten je v Liberci zmluvne viazaný do leta, čoskoro by však mal predĺžiť kontrakt. „Nerád by som sa teraz o tom bavil. Zmluva je v štádiu riešenia. Keď bude známy výsledok, všetci sa to včas dozvedia,“ skonštatoval na záver 13-násobný slovenský reprezentant.

debata chyba
Viac na túto tému: #Slovan Liberec #Marek Bakoš #MOL Cup #Český pohár vo futbale