Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lewandowského agent potvrdil aj poprel rokovania s Realom

Agent poľského futbalového útočníka Bayernu Mníchov Roberta Lewandowského poprel rokovania o prestupe s Realom Madrid dva dni po tom, ako priznal kontakt so španielskym klubom.

08.02.2016 14:07
Robert Lewandowski, Bayern Mníchov Foto: ,
Robert Lewandowski.
debata

„So zástupcami Realu Madrid neprebehli nijaké rozhovory ohľadom transferu. Sú to len špekulácie. Pretože je Robert takým hráčom, objavuje sa mnoho takýchto správ a vyjadrení. Nie je známy len v Poľsku a Nemecku, ale v celej Európe. V každom prestupovom období je o neho záujem,“ povedal pre Polsatsport Cezary Kucharski.

Okrem Realu Madrid, ktorý spomínal nedávno aj čestný prezident Bayernu Franz Beckenbauer, hlásia interes o služby poľského kanoniera aj Paríž Saint-Germain, Juventus Turín či Manchester City. „Roberta spájajú s klubmi v každej krajine, ale momentálne je v tíme, ktorý mu sedí, a nechce zmenu,“ dodal Kucharski. Informuje portál en.as.com.

Dvadsaťsedemročný Lewandowski prišiel do metropoly Bavorska v lete 2014 ako voľný hráč z Borussie Dortmund a vyprofiloval sa na jedného z najlepších útočníkov v Európe. V tejto sezóne strelil v drese Bayernu dosiaľ 27 gólov v 29 zápasoch.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Robert Lewandowski