Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ranieri: Vardy a Mahrez na predaj? V žiadnom prípade!

Nikto nemá šancu v najbližšom prestupovom období získať klenoty anglického futbalového Leicesteru City Jamieho Vardyho a Riyada Mahreza. Tak znejú ostré slová trénera "líšok" Claudia Ranieriho.

15.12.2015 14:00
debata
Dva najväčšie útočné klenoty Liecesteru. Adam... Foto: Reuters, Paul Childs
ryad mahrez, adam vardy, liecester city Dva najväčšie útočné klenoty Liecesteru. Adam Vardy (vľavo) a Ryad Mahrez.

Jeho mužstvo je príjemným prekvapením tohto ročníka Premier League a v konkurencii gigantov ako Manchester City, Arsenal Londýn či Manchester United sa vyníma na čele tabuľky.

Leicester v pondelok zdolal aj trápiaceho sa úradujúceho majstra Chelsea 2:1, o góly sa postarali práve Vardy s Mahrezom. Dokopy v doterajších 16 zápasoch strelil klub 34 gólov, produktívna dvojica sa postarala o 26 z nich, čo činí 76 percent. „Nikto nemôže v januári kúpiť Vardyho alebo Mahreza. Toľko peňazí nemajú a hráčom sme ani nestanovili nejakú cenovku. Prečo by som to robil? Ich výkony sú fantastické, ale sú len špičkou ľadovca, pretože za nimi stojí neuveriteľný tímový duch. Hráči si v tíme navzájom pomáhajú. Vieme, že Vardy a Mahrez sú našimi kreditnými kartami, ale aby dokázali takto hrať, je dôležité, že hrajú dobre aj ostatní,“ povedal Ranieri. Informoval The Guardian.

debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #Claudio Ranieri #Jamie Vardy #Leicester City #Riyad Mahrez
Načítavajú sa športové výsledky...