Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Real Madrid sa aj naďalej potáca. Prehral aj s Villarealom

Futbalisti Atlética Madrid využili zaváhanie Barcelony a po výhre 2:1 nad Bilbaom ju dostihli na čele ligovej tabuľky. Na druhom mieste sú len vinou horšieho skóre. Naopak manko tretieho Realu Madrid na oba tímy sa po prehre vo Villarreale 0:1 zvýšilo na päť bodov.

13.12.2015 22:36
debata
Nahnevaný Cristiano Ronaldo. Foto: SITA/AP, Alberto Saiz
Cristiano Ronaldo Nahnevaný Cristiano Ronaldo.

Atlético v 27. minúte neustrážilo pri rohu Aymerica Laporteho a pustilo Bilbao do vedenia, ešte v nastavení prvého polčasu však vyrovnal takisto po rohovom kope Saul Ňíguez. Po prestávke potom spoza vápna zamieril nechytateľne Antoine Griezmann a zaistil svojmu tímu piatu výhru za sebou.

Villarreal, ktorý vo štvrtok remizoval v základnej skupine Európskej ligy 3:3 v Plzni, začal proti Realu zostra. V tretej minúte nastrelil Jonathan dos Santos tyč, v ôsmej už bol presnejší Roberto Soldado, ktorý zužitkoval rýchlu akciu po chybe v rozohrávke madridského tímu.

„Biely balet“ si hlavne v druhom polčase vypracoval šance na vyrovnanie, ale na rozdiel od utorkového streleckého predstavenia 8:0 v domácom dueli Ligy majstrov s Malmö sa nedokázal gólovo presadiť.

Nový kouč Valencie Gary Neville sa v ligovej premiére výhry nedočkal, podobne ako pri svojom pohárovom debute v stredu v Lige majstrov proti Lyonu (0:2). K remíze 1:1 s Eibarom navyše jeho tímu pomohli nechtiac vlastným gólom tesne pred koncom David Junco aj stredopoliar baskického tímu Saul Berjón, ktorý predtým nepremenil penaltu.

Vallecano – Málaga 1:2 (1:0)
Góly: 6. Guerra – 59. Charles, 87. Cop

Eibar – Valencia 1:1 (1:0)
Góly: 45. Enrich – 85. Juncá (vl. gól), ČK: 90.+ Ramis – 63. Orbán

Atlético Madrid – Athletic Bilbao 2:1 (1:1)
Góly: 45.+ Níguez, 67. Griezmann – 27. Laporte

Villarreal – Real Madrid 1:0 (1:0)
Gól: 8. Soldado

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Athletic Bilbao #atlético madrid #Villarreal
Načítavajú sa športové výsledky...