Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Realu Madrid hrozí vylúčenie z pohára za neoprávnený štart hráča

Futbalovému Realu Madrid hrozí vylúčenie z Kráľovského národného pohára Copa del Rey. V drese "bieleho baletu" v Cádize v stredajšom prvom dueli šestnásťfinále sa na ihrisku údajne neoprávnene objavil ruský krídelník Denis Čeryšev.

03.12.2015 10:55
Denis Čeryšev Foto: ,
Denis Čeryšev s trénerom Realu Madrid Realu Madrid.
debata

Rodák z Nižného Novgorodu vraj nemohol nastúpiť, pretože v minulej sezóne inkasoval ešte v drese Villarrealu tri žlté karty a mal si odpykať jednozápasový tres­t.

„Zistili sme to cez prestávku a stiahli ho, pretože sme chceli urobiť správnu vec. Nič sme vopred nevedeli, federácia ani Villarreal nám nič nepovedali,“ uviedol tréner madridského tímu Rafael Benítez. Práve 24-ročný Rus otvoril skóre zápasu v 3. minúte po prihrávke Jamesa Rodrígueza, Real napokon zvíťazil 3:1.

Vedenie Cádizu podá protest španielskej federácii, ktorá zrejme zápas skontumuje v prospech domácich a Real zo súťaže diskvalifikuje. „Plne rešpektujeme Madrid, ale rozhodli sme sa takto, pretože si myslíme, že je to správne voči fanúšikom,“ uviedol prezident treťoligového klubu Manuel Vizcaino.

debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Copa del Rey #Denis Čeryšev #Cádiz
Načítavajú sa športové výsledky...