Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Proti Laziu sme dosiahli dôležitý triumf, tvrdí Kucka

Futbalisti talianskeho klubu AC Miláno dosiahli v nedeľňajšom dueli 11. kola tamojšej najvyššej súťaže Serie A dôležité víťazstvo na pôde Lazia Rím (3:1), po ktorom poskočili na šieste miesto v tabuľke (19 bodov).

02.11.2015 13:58
Juraj Kucka Foto: ,
Juraj Kucka z AC Miláno (vpravo).
debata (1)

Zverenci trénera Sinišu Mihajloviča sa momentálne vezú na víťaznej vlne, keď triumfovali v treťom ligovom dueli v rade. Slovenský reprezentant vo farbách „rossoneri“ Juraj Kucka odohral na rímskom Olympijskom štadióne celé stretnutie.

„Je to veľmi dôležité a zaslúžené víťazstvo. Odohrali sme dobrý zápas a od začiatku sme hrali kvalitne zozadu smerom dopredu. Zároveň sme boli nebezpečení aj v útoku. Dôležité je, že sme dali gól už v 24. min a ani po ňom sme neprestali hrať. To sa totiž stávalo v predchádzajúcich zápasoch. Teraz sme dokázali byť koncentrovaní celý zápas a išli sme jednoznačne za naším tretím víťazstvom v rade. Teraz sa musíme dobre pripraviť na víkendový duel (proti Atalante Bergamo, pozn.), v ktorom chceme potvrdiť dobrú formu,“ zhodnotil pre svoju oficiálnu stránku 28-ročný bojnický rodák.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Juraj Kucka #AC Miláno
Načítavajú sa športové výsledky...