Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Di María: Nikdy som nechcel hrať za Manchester United

Argentínsky futbalista v službách franúzskeho klubu Paríž St. Germain Ángel Di María s odstupom času prezradil, že v roku 2014 nechcel prestúpiť do anglického Manchestru United.

30.10.2015 09:57
Ángel Di María Foto: ,
Ángel Di María.
debata

Ako je známe, 27-ročný rodák z Rosaria získal na konci sezóny 2013/2014 s Realom Madrid triumf v Lige majstrov, následne sa za 59 miliónov libier sťahoval na manchesterský Old Trafford. Stal sa vtedy najdrahším hráčom v histórii Premier League a piatym v dejinách futbalu.

Di María zo začiatku odohral v drese United niekoľko vydarených stretnutí, postupne však čoraz častejšie zohrieval lavičku náhradníkov. Navyše, nepatril medzi obľúbencov holandského trénera Louisa van Gaala. Po sezóne 2014/2015 sa tak sťahoval do Paríža.

„Nikdy som nechcel prestúpiť do Manchestru United. Túžil som zostať v Reale Madrid, ale nie všetko vtedy záležalo na mne. Niekedy je to vo futbale tak, že hráč počúva svojich agentov,“ cituje portál eurosport.onet.pl slová šikovného krídelníka.

„Začiatok na Britských ostrovoch som mal dobrý. Až neskôr sa objavili prvé problémy. Nemal som miesto v základnej zostave, vykradli mi dom. V Manchestri som sa necítil dobre. Som rád, že sa potom objavila ponuka z PSG. Môj prestup do Francúzska nebol o peniazoch,“ doplnil Ángel Di María.

debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Paríž St. Germain #Ángel di María