Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tesák ešte nevidel ani rubeľ. Zažaluje klub?

Slovenský futbalový obranca Lukáš Tesák v aktuálnej sezóne ešte nedostal za účinkovanie v ruskom druholigovom klube Arsenal Tula ani rubeľ.

22.10.2015 17:25
Lukáš Tesák Foto: ,
Lukáš Tesák.
debata

Referoval o tom regionálny internetový portál MediaCFO. Tridsaťročný ľavý bek strávil v Tule aj predchádzajúci súťažný ročník, v ktorom Arsenal vypadol z najvyššej ruskej súťaže do I. divízie.

Podľa spomenutého webu vedenie klubu pred začiatkom novej sezóny vyrovnalo všetky dlhy voči Tesákovi i čiernohorskému stredopoliarovi Mladenovi Kasčelanovi, no odvtedy obom nevyplatilo ani kopejku.

„Obaja futbalisti zástupcom klubu stanovili ultimátum – dlhy musia vyrovnať do 1. novembra 2015. Ak sa tak nestane, hráči sú pripravení ísť do extrému a obrátiť sa so žalobou na Európsku futbalovú úniu (UEFA),“ uvádza sa v správe. Vedenie Arsenalu, ktorý po sedemnástich stretnutiach figuruje na treťom mieste poradia I. divízie, údajne odmietlo komentovať celú situáciu.

Rodák zo Žiaru nad Hronom Tesák pred príchodom do Tuly hral v Rusku za Torpedo Moskva, pôsobil aj na Ukrajine (Luhaňsk) či Slovensku (Prešov, Senica, Rimavská Sobota, Žilina a Dubnica).

Za seniorskú reprezentáciu SR absolvoval zatiaľ jeden zápas, keď začiatkom septembra odohral v Oviede celý duel kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska proti domácemu Španielsku. „La Furia Roja“ zvíťazila 2:0.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lukáš Tesák #Arsenal Tula
Načítavajú sa športové výsledky...