Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nečakaný debakel Barcelony s Celtou Vigu

Futbalisti FC Barcelona prekvapujúco prehrali v stredajšom stretnutí 5. kola najvyššej španielskej súťaže Primera División na ihrisku Celty Vigo 1:4.

23.09.2015 22:30
celta vigo, barcelona, Foto: ,
Radosť hráčov Celty Vigo v zápase proti Barcelone.
debata

Domáci sa ujali vedenia v 26. min, keď sa technickou strelou z uhla presadil útočník Duran Nolito. V 30. min zvšil náskok Celty Iago Aspas, ktorý využil zaváhanie Gerarda Piquého v strede ihriska a po úniku lobom prekonal gólmana „blaugranas“ Marc-Andrého ter Stegena. Aspas pridal aj druhý presný zásah. V 56. min si po bleskovom protiútoku elegantne prehodil loptu cez súperovho obrancu a po následnom samostatnom nájazde na bránku nedal nemeckému gólmanovi najmenšiu šancu. Kataláncom sa síce podarilo v 80. minúte dosiahnuť čestný úspech z kopačky Neymara, no už o tri minúty opäť inkasovali zásluhou švédskeho zakončovateľa Johna Guidettiho. Barcelona utrpela prvú ligovú prehru v novom ročníku a v tabuľke sa prepadla až na 3. miesto. Celta Vigo sa posunula na 2. priečku, pričom v sezóne 2015/2016 ešte neprehrala.

Real Madrid zvíťazil v Bilbau 2:1. Hrdinom „bieleho baletu“ sa stal Karim Benzema, ktorý najprv v 19. min otvoril skóre a v 70. minúte dal rozhodujúci gól stretnutia. Za domácich sa presadil v 67. min Sabin.

debata chyba
Viac na túto tému: #Primera Division #fc barcelona #celta vigo
Načítavajú sa športové výsledky...