Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Valbuena v nemilosti fanúšikov Marseille, 23 minút sa nehralo

V záverečnom nedeľňajšom súboji 6. kola najvyššej futbalovej súťaže vo Francúzsku hráči Marseille remizovali s Lyonom 1:1.

21.09.2015 09:30
Mathieu Valbuena Foto: ,
Mathieu Valbuena.
debata

Hostia viedli od 25. min, keď útočník Alexandre Lacazette premenil pokutový kop. Domáci hrali od 43. min bez vylúčeného stredopoliara Romaina Alessandriniho, ale v 68. min napriek tomu vyrovnal na konečných 1:1 obranca Karim Rekik.

Stretnutie okrem množstva faulov poznačili aj nepokoje na tribúnach a rozhodca Ruddy Buquet po hodine hry poslal hráčov predčasne do kabín po tom, čo fanúšikovia Marseille zahádzali hraciu plochu fľašami, rôznymi svetelnými raketami a dymovnicami. Stretnutie bolo prerušené na 23 minút, neskôr sa dohralo, ale skóre sa už nemenilo.

Nepokoje fanúšikov boli spojené najmä s osobou Mathieua Valbuenu. Dlhoročný hráč Marseille sa predstavil na Stade Vélodrome prvýkrát v drese Lyonu a niektorí jeho „bývalí“ fanúšikovia to nemohli stráviť. V jednom okamihu počas druhého polčasu pri zahrávaní rohového kopu sa hádzanie predmetov na ihrisko v blízkosti Valbuenu zosilnilo natoľko, že mu museli pomáhať šiesti členovia usporiadateľskej služby. „Si zradca,“ mohol si prečítať Valbuena na jednom z bannerov v hľadisku. "Na ihrisko dopadli aj dve – tri pivové fľaše. Klub za to preberá zodpovednosť,“ uviedol prezident Olympique Marseille Vincent Labrunne pre Canal Plus.

debata chyba
Viac na túto tému: #Francúzsko #Olympique Lyon #Olympique Marseille
Načítavajú sa športové výsledky...